Wie is

O Zio Mio.

Gepasioneerd door koken

Zio Domenico: “Ik heb Italiaanse roots en Italië is dus mijn tweede thuis. Gepassioneerd door koken, kreeg ik in Abruzzo de porchetta-microbe te pakken. Ik begon thuis eindeloos te experimenteren, om uiteindelijk bij de enige echte O Zio Mio-porchetta uit te komen. Nu is het mijn ambitie om iedereen in Genk en ver daarbuiten kennis te laten maken met deze Italiaanse lekkernij, mét O Zio Mio-twist natuurlijk.
Naast porchetta, specialiseer ik me samen met mijn vrouw Leona ook in het maken van typische Italiaanse worsten en bijgerechten. Allemaal te bestellen en af te halen bij ons thuis.”

Zia Leona: “We staan ook graag in voor de catering van feestjes en evenementen. Feestelijke gelegenheid in het vooruitzicht? Neem dan zeker contact met ons op. Samen zorgen we voor een geslaagd feestje!”

Over onszelf

Zio Domenico & Zia Leona

Italianen en eten gaan hand in hand. Even kort op bezoek of een hele avond doorzakken, (liefst veel) eten hoort op tafel. Het is dan maar logisch dat wij van eten houden. Eerst als amateur, daarna als professional, heb ik door voortdurend te oefenen en verder te experimenteren, van mijn passie mijn (bij)beroep kunnen maken.

Samen met mijn vrouw Leona, maak ik op regelmatige basis kraakverse worsten, porchetta, broodjes en andere gerechten. 

0484 95 20 32

in**@oz*****.be

Vlees van Duroc d'Olives, ambachtelijk bereid

Om het perfecte product te verkrijgen, gingen we in België op zoek naar de beste kwaliteit varkensvlees. Zo belandden we bij de varkens van Duroc d’Olives. Al onze vleesbereidingen worden gemaakt van varkens van dit ras. De combinatie van dit lekkere varkensvlees met de traditionele Italiaanse kruiden maakt onze producten net dat ietsje anders.
Al het vlees wordt ambachtelijk verwerkt en bereid. Ontbenen, kruiden plukken, marineren, noem maar op: wij doen alles zelf!

Scroll naar boven